Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ώες 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινέ ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 23 βαθμούς Κελσίου


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ τοπικά και στην Κρήτη θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

(protothema.gr)