Πήγαν να του ζητήσουν να κλείσει το ψητοπωλείο του, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εστιατόρων – Ψητοπωλών και του Εμπορικού Συλλόγου και τους … έβγαλε μαχαίρι και … καυστικό υγρό, τραυματίζοντας έναν διαδηλωτή.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (19/10) επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στις Σέρρες, όταν με την απειλή ενός μαχαιριού ιδιοκτήτης ψητοπωλείου προσπάθησε να απομακρύνει τους απεργούς, που συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημά του ζητώντας του να το κλείσει, συμμετέχοντας και αυτός στις κινητοποιήσεις.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε, όταν ο ιδιοκτήτης έγινε στόχος … «αυγοβόλου», με αποτέλεσμα να επιτεθεί με μαχαίρι και με καυστικό υγρό, προς το πλήθος τραυματίζοντας στο πρόσωπο έναν νεαρό διαδηλωτή.

Στο σημείο επικράτησε ένταση, και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθεις, ενώ άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών συνέλαβαν τον «θερμόαιμο» ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου.

Οι διαδηλωτές καταδίκασαν το γεγονός, ενώ η πορεία μετά από το περιστατικό διαλύθηκε και το συγκεντρωμένο πλήθος σκορπίστηκε στα γύρω στενά.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο infoserres.gr, στη διάρκεια της πορείας, αποδοκιμάστηκαν από τους διαδηλωτές καταστήματα στο κέντρο της πόλης των Σερρών, που παρά την απόφαση για γενική απεργία, λειτούργησαν κανονικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook