Κάποιοι επιτήδειοι κακοποιοί φαίνεται ότι έχουν βάλει στο… μάτι τα κτίρια των δημαρχείων στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας! Δυο μήνες μετά την εισβολή στο δημαρχείο Παγγαίου, χτύπησαν και το δημαρχείο Νέστου. Και αυτή τη φορά, στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο!

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο του δημαρχείου που στεγάζεται στην Χρυσούπολη Καβάλας, μπήκαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί στο εσωτερικό και διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Οι υπάλληλοι του δήμου ανακάλυψαν την διάρρηξη το επόμενο πρωί και ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης, άνδρες του οποίου πήραν αποτυπώματα και ερευνούν για τον εντοπισμό των δραστών.

Στις 11 Αυγούστου, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr στόχος των ίδιων πιθανότατα κακοποιών είχε γίνει το χρηματοκιβώτιο του δημαρχείου Παγγαίου, που έχει την έδρα του στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Τότε, οι άγνωστοι δράστες το διέρρηξαν χρησιμοποιώντας συσκευή οξυγόνου και άρπαξαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 88.000 ευρώ! Προς το παρόν, η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση, δεν έχει οδηγήσει πουθενά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook