Νέες μαζικές κινητοποιήσεις και σε όλες τη πόλης της Κρήτης  και σήμερα από συνδικάτα και φορείς, ενάντια στα οικονομικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή.

Οι κινητοποιήσεις στα Χανιά ξεκίνησαν με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση την πλατεία Δικαστηρίων.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που διοργανώθηκε και σήμερα από το Εργατικό Κέντρο Χανίων και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ,  μαθητές σχολειών που συμμετείχαν  πραγματοποίησαν  καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το Δημαρχείο Χανίων και  μπροστά από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Με ανάλογη μαζικότητα και παλμό συνεχίστηκαν και σήμερα  οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και στο Ηράκλειο. Νωρίς το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν κατάληψη στα γραφεία της Περιφερείας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ επίσης συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με κατάληψη του Δημαρχείου Ηρακλείου..

Συγκέντρωση επίσης  πραγματοποιήθηκε και έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ αργότερα οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται και σήμερα, από τα μέλη του ΠΑΜΕ στα Χανιά η κατάληψη των γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας. Η κατάληψη είχε ξεκινήσει από χθες νωρίς το πρωί.

Σε εξέλιξη παραμένει η κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας, από εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook