Σκέψεις για να κρατήσει τον Β. Κουτσιανικούλη στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι η αλήθεια ότι αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για τον Εργοτέλη όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να δείξει τα πραγματικά του προσόντα και να κάνει την διαφορά στην κρητική ομάδα.

Για αυτό ο τεχνικός του Εργοτέλη προσανατολίζεται στο να κρατήσει τον Κουτσιανικούλη στον πάγκο και να ξεκινήσει από την αρχή της αναμέτρησης τον Λεάλ που πλέον είναι 100% έτοιμος και αποτελεί πολυτέλεια για να μένει στον πάγκο της ομάδας με την ποιότητα που διαθέτει.

Από εκεί και πέρα αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Εγκούτου Ολίσε να είναι έτοιμος να ξαναπάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα στη θέση του Γ. Σαρρή .

Τέλος υπάρχει και μια δεδομένη αλλαγή που έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Κλαούντιο Ντατόμο στο αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Βίσιο.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.