Στην αποκάλυψη ότι ο συνιδρυτής της Apple Inc, Steve Jobs αρνήθηκε χειρουργική επέμβαση, που θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή, προχώρησε ο βιογράφος του Jobs, Walter Isaacson.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του δικτύου CBS, «60 minutes» και που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή, ο Issacson ανέφερε πως ο Steve Jobs επέλεξε αντιθέτως, πιο εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.

Όταν αποφάσισε, τελικά, να γίνει χειρουργική επέμβαση, η σπάνιας μορφής καρκίνου στο πάγκρεας, που είχε, δυστυχώς είχε πλέον εξαπλωθεί, τόνισε ο βιογράφος του.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε, ο Jobs προσπαθούσε να διασκεδάσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έλεγε σε όλους ότι είχε θεραπευθεί, αλλά συνέχιζε τις θεραπείες, κρυφά.

Όπως γράφει το 24h, ο Issacson επιβεβαίωσε λεπτομέρειες, γύρω από τις έντονες φημολογίες, ότι ο Jobs θα μπορούσε να είχε σωθεί από τον καρκίνο, καθώς αναπτυσσόταν αργά, εάν είχε ζητήσει θεραπεία από τους γιατρούς, νωρίτερα. Αντιθέτως, προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο με ειδική δίαιτα. Πήγαινε σε πνευματιστές, αποκάλυψε στη συνέντευξη ο βιογράφος του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook