Όγκος πάνω από 1.000 τόνους σκουπίδια έχουν μαζευτεί σε δρόμους κυρίως του Βόλου, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου, ενώ από τα επεισόδια χθες στο κέντρο, 22 κάδοι απορριμμάτων και οκτώ ανακύκλωσης, παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν.

Τα παραπάνω στοιχεία έδωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χαράλαμπος Τσαμπάζης, που είπε ότι από αύριο Παρασκευή θα γίνει οργανωμένη επιχείρηση αποκομιδής των σκουπιδιών από τους δρόμους. Εκτίμησε δε ότι η πόλη θα είναι καθαρή και πάλι μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Σήμερα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου εργάστηκε με προσωπικό ασφαλείας και έγινε αποκομιδή απορριμμάτων από το Νοσοκομείο, κλινικές, σχολεία, και ιδρύματα όπως Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο και Φυλακές.

Η συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, ήταν καθολική, ανέφερε ο κ. Τσαμπάζης, ενώ οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα της Ν. Ιωνίας, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εργάστηκαν.

Χωρίς πρόβλημα έγινε ακόμη, σύμφωνα με το δημσοίευμα στο magnesianews.gr, η αποκομιδή των απορριμμάτων στις δημοτικές ενότητες γύρω από το πολεοδομικό συγκρότημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook