Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Μόνο στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Σταδιακά θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το πρωί, βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου και στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και στις θαλάσσιες περιοχές τοπικά 5 Μποφόρ. στα νότια θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Σταδιακά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook