Η κυνηγετική καραμπίνα που βρέθηκε πεταμένη στην περιοχή του νέου κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, «μίλησε» και αποκάλυψε τον ιδιοκτήτη της για τον οποίο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι είναι ο δράστης των πυροβολισμών σε καφενείο της πόλης το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, από τους οποίους κινδύνευσαν να τραυματιστούν οι θαμώνες!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν εύκολα τον κάτοχό της που κατοικεί στο χωριό Άβαντας, καθώς το όπλο είχε αγοραστεί μόλις μια ημέρα πριν από το επεισόδιο.

Εκείνος παραδέχθηκε ότι αγόρασε την καραμπίνα, δεν μπόρεσε όμως να εξηγήσει τι λόγους είχε να την «ξεφορτωθεί» αμέσως μετά την αγορά!

Ένα, ακόμη, επιβαρυντικό στοιχείο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αποτελεί το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτης ενός γκρι βαν, όμοιου με αυτό που περιέγραψαν οι αυτόπτες μάρτυρες που το είδαν να απομακρύνεται μετά τους πυροβολισμούς!

Ο ίδιος αρνείται ότι αυτός πυροβόλησε την τζαμαρία του καφενείου, αλλά οι αστυνομικοί έμαθαν από τον καταστηματάρχη ότι πριν από λίγες ημέρες είχε αφήσει χρέος 60 ευρώ, τα οποία είχε συμφωνήσει να πληρώσει το Σάββατο, δηλαδή την επομένη των πυροβολισμών!

Οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον ύποπτο, παρά τις αποχρώσεις ενδείξεις, καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που θα δείξουν αν οι πυροβολισμοί ερίφθησαν από την συγκεκριμένη καραμπίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook