Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Εργοτέλης θα πάει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να δείξει ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο το απόγευμα (7.30 μ.μ).

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» είναι σίγουρα δύσκολη απέναντι στους «πράσινους» αλλά η αισιοδοξία δεν λείπει στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας που έχει ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα για να ανέβει και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος όπου ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης τα οποία είναι κομβικά για την περαιτέρω πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα.

Το θετικό για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ότι ο Εργοτέλης πάει να παίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τον γνωστό τραυματία Γρηγόρη Αθανασίου και τον τιμωρημένο Βίσιο.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ο τεχνικός του Εργοτέλη ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό που περιλαμβάνει συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι : Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Ρέντζας. Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Χαντί, Καρέλης, Χρυσοφάκης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας ο Νίκος Καραγεωργίου φαίνεται να προσανατολίζεται στο να μην ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα τον Β. Κουτσιανικούλη , ξεκινώντας από την αρχή τον Λεάλ που είναι 100% έτοιμος, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Ολίσε στη θέση του Σαρρή. Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αυτή με τους : Πίρσον, Σασιασβίλι, Ντατόμο, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλιγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook