Την άρνηση της ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα σπίτι στην Νέα Αλικαρνασσό στο οποίο διαμένουν και μια 80χρονη γυναίκα με το 11χρονο εγγόνι της, συνάντησε η παρέμβαση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Έτσι το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 24/10 στο κτίριο της ΔΕΗ στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ "το στυγνό πρόσωπο της κερδοφορίας και της ειρωνείες του υποδιευθυντή του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ αντιμετώπισε άλλη μια λαϊκή οικογένεια που πάνω τρεις μήνες βρίσκεται χωρίς ρεύμα , μια 80χρονη γυναίκα και το 11χρονο εγγόνι της , σήμερα το 2011.

Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Επιτροπής Αλ/σου στην διεύθυνση της ΔΕΗ και η επίμονη άρνηση της να επανασυνδέσει το ρεύμα , αποκάλυψε για άλλη μια φορά ότι το ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας μόνο δεινά φέρνει στην λαϊκή οικογένεια .

Το ΠΑΜΕ δεν δέχεται να μείνει κανένας άνεργος , κανένας συνταξιούχος , καμία λαικη οικογένεια χωρίς ρεύμα , χωρίς νερό για χάρη των κερδών της πλουτοκρατίας .

Καλούμε σε μαζική , οργανωμένη κινητοποίηση στο κτίριο της ΔΕΗ την Δευτέρα 24/10/2011 στις 10 00 το πρωί , να κάνουμε άλλη μια φορά πράξη την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης ."