Μια από τις πολλές δημοπρασίες με προσωπικά αντικείμενα του θρύλου των Beatles, Τζον Λένον, θα λάβει χώρα στις 5 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά το αντικείμενο της δημοπρασίας θα είναι… πολύ προσωπικό!

Η κυρία Dot Jarlett, οικονόμος του Λένον στο σπίτι που διατηρούσε στο Surrey της Αγγλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’60, έχει βγάλει στο σφυρί και στο παρελθόν πράγματα που σχετίζονται με τον πρώην εργοδότη της, με το πλέον φημισμένο αντικείμενο εξ αυτών να είναι το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε στο εξώφυλλο του Rubber Soul.

Αυτή τη φορά, το αντικείμενο που θα δημοπρατηθεί είναι ένα δόντι του «Σκαθαριού» που ο ίδιος είχε χαρίσει στην κόρη της οικονόμου, η οποία ήταν φανατική των Beatles!

Το ποσό πώλησης αναμένεται να φτάσει τις 16.000 λίρες (18.350 ευρώ), αφού είναι γνωστό ότι οι φανατικοί των «Σκαθαριών» κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα προσωπικό τους αντικείμενο.

Το αν τελικά θα είναι το ακριβότερο δόντι του κόσμου, παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Μένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα η φαντασία της οικονόμου και τι άλλο θα βρει να δημοπρατήσει εκμεταλλευόμενη τη φήμη του πρώην εργοδότη της…