Τις αντιδράσεις των Νεουορκέζων προκάλεσε έκθεση στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Jean-Marc Laroche σε έκθεσή του με τίτλο \”Lovers from the Hereafter\” παρουσίασε σκελετούς να είναι τοποθετημένοι σε προκλητικές στάσεις.

Ο Γάλλος γλύπτης εξέθεσε τους σκελετούς του στις βιτρίνες του Μουσείου του Σεξ στο Manhattan.

\"\"

 

Ο Laroche δημιούργησε τα γλυπτά του από βερνικωμένη ριτίνη και τους πρόσθεσε διογκωμένα μάτια, για να επιτείνουν την ένταση που ήθελε να προσδώσει. Οι φιγούρες έχουν φιλοτεχνηθεί σε πόζες κατευθείαν από το Kama Sutra, με σκοπό να ξορκίσουν με αυτό τον τρόπο το θάνατο.
\"http://www.themathhattan.com/wp-content/uploads/2011/09/Jean-Marc_Laroches_Lovers_from_the_Hereafter_-777x542.jpg\"

\”Η ιδέα ότι το πάρτι μπορεί να περάσει μέχρι και τον άλλο κόσμο είναι αρκετά διασκεδαστική\”, είπε ο καλλιτέχνης.

Η έκθεση τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών που εξέφρασαν ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι εστίασαν στην αστεία πλευρά του θεάματος, όπως ένας Γερμανός τουρίστας που άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

\"\"

 

\”Αυτό είναι απλά αστείο\”, είπε.\”Πρέπει να βγάλω φωτογραφίες για να τις δείξω στην γυναίκα μου.\”

Ωστόσο, ένας Βρετανός τουρίστας δεν είχε την ίδια γνώμη, όταν παρατήρησε τα μοντέλα της εν λόγω έκθεσης. \”Αυτό είναι πάρα πολύ για μένα\”, δήλωσε και αποφάσισε να αλλάξει την διαδρομή του, για να αποφύγει το μουσείο.

Το θέαμα δεν άρεσε ούτε στις οικογένειες που το θεώρησαν ακατάλληλο για τα μικρά παιδιά, ενώ ούτε και η εκκλησία το άφησε ασχολίαστο.

Ο πρόεδρος της Καθολικής ένωσης, Bill Donohue σχολίασε σχετικά: \”Αυτοί που εξασκούν το πρόσκαιρο σεξ με το μουσείο τάσσεται υπέρ, τείνουν να πεθαίνουν πρόωρα, εξ ου και η φροϊδική ολίσθηση στην χρήση των σκελετών\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook