Στα Χανιά βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος προπονητής του Πλατανιά, που στην ουσία είναι… παλιός. Ο Τίμος Καβακάς το Σάββατο (22/10) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την χανιώτικη ομάδα και να αναλάβει και επίσημα τα ηνία της, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του.

Ο 39χρονος τεχνικός θα έχει, μάλιστα, άμεσα την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα του στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ρούβα, το οποίο και θα ξεκινήσει στις 16.00 με διαιτητή τον Ντοκάκη (Κατσαρός-Αποστολάκης).

Από την αναμέτρηση αυτή, όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης ο Πλατανιάς, θα απουσιάσει ο Σωτήρης Παπαζούδης :

«Με τον αγώνα απέναντι στον Ρούβα, τον οποίο θ’ αντιμετωπίσει το Σάββατο (22/10) στις 4 το απόγευμα ολοκληρώνεται το προπονητικό πρόγραμμα του Πλατανιά για την τρέχουσα εβδομάδα. Την Παρασκευή, η ομάδα πραγματοποίησε υπό τις οδηγίες του Τάκη Τσακαλίδη, προπόνηση στο γήπεδο του Μάλεμε, με τον μοναδικό που δεν συμμετείχε να ήταν ο Σωτήρης Παπαζούδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Μάλιστα, ο υψηλόσωμος μέσος θα είναι και η μοναδική απουσία για τον Πλατανιά στο παιχνίδι απέναντι στον Ρούβα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook