Με τη νίκη να αποτελεί τον μοναδικό στόχο, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES θα κοντραριστεί το Σάββατο (22/10) το απόγευμα με το Παλαιό Φάληρο για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η Χανιώτικη ομάδα που πραγματοποίησε πολύ ώριμες εμφανίσεις τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ανεξαρτήτως των αρνητικών αποτελεσμάτων απέναντι σε Βουλιαγμένη, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ευελπιστεί αυτή τη φορά να κατακτήσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας κιόλας την αντεπίθεσή της ενόψει της συνέχειας.
Ο Μάκης Βολτυράκης άλλωστε ομολογεί ότι η νίκη είναι… μονόδρομος. «Στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη. Πιστεύω ότι παίζουμε με μία ομάδα που είναι μέσα στις δυνατότητές μας να την κερδίσουμε. Εμείς από αγώνα σε αγώνα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι μπορούμε να το πάρουμε», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χανιώτης τεχνικός.
Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου θα ξεκινήσει στις 16:30, μισή ώρα δηλαδή νωρίτερα από την αρχικά ορισθείσα, έτσι ώστε τα Χανιά να μην ρισκάρουν να χάσουν την επιστροφή στη βάση τους, που θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς.
Ο Μάκης Βολτυράκης υπολογίζει γι’ αυτό το παιχνίδι, που θα είναι ένα από τα δύο που θα ρίξουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, σε 13 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μανούσος Βιζυράκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Αυγουστιανάκης, Μπαριωτάκης, Ντούλος, Δερμιτζάκης, Σολανάκης και Φωκάς.
Διαιτητές έχουν οριστεί οι Σταυρόπουλος, Κουρτίδης.
Πηγή: nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook