Με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάνε στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι παίκτες του ΟΦΗ καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος μοίρασε στους παίκτες το πριμ των 10.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση για την ισοπαλία στην Τούμπα.

Το κλίμα στην κρητική ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο για την αναμέτρηση της Κυριακής και όλοι πιστεύουν ότι με μια ανάλογη παρουσία όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με την οποία θα φτάσουν τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας βέβαια και δύο ματς λιγότερα με τις ομάδες Α και Β του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Πέμπτης αφιερώθηκε σε δύο σκέλη. Στο πρώτο μέρος ο Ν. Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε 4 ομάδες και έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα με περιοριστικούς όρους, στη διάρκεια του οποίου ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Το τελευταίο μέρος της σημερινής προπόνησης αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις (σέντρες και φάουλ).

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης ακολούθησαν οι Πίτσος και Μονιάκης με τον πρώτο να μένει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την ΑΕΚ αφού δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος . Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης αλλά δεν αναμένεται να έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ έχοντας όμως συν μια προσθήκη αυτή του Ζόρντι Λόπεθ που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook