Δύο κοπέλες ηλικίας 23 και 25 χρονών έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο έγινε στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής.

Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις αποδίδουν το τροχαίο στον ανθρώπινο παράγοντα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα.

Ο οδηγός του Ι.Χ., τύπου τζιπ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραβίασε STOP και θεωρώντας ότι προλαβαίνει να φύγει , βγαίνοντας στο δρόμο έπεσε σε διερχόμενη νταλίκα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και απέβη τελικά μοιραία καθώς η μία κοπέλα έχασε τη ζωή της ακαριαία.

Η δεύτερη κοπέλα, εκτινάχτηκε σε παρακείμενο κανάλι και χρειάστηκε να σπεύσει το διασωστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να το βγάλει από βάθος 4 μέτρων αλλά κατέληξε συνεπεία των βαρύτατων τραυμάτων που υπέστη.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος διακομίστηκαν στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μια άτυχη κοπέλα κατάγεται από το Κρανοβούνι της Ροδόπης και η δεύτερη από τη Θάσο. Στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα της μιας εκ των δυο η οποία νοσηλεύεται με κάταγμα στον αυχένα ενώ ο οδηγός ήταν αρραβωνιαστικός της 25χρονης με καταγωγή από την Κρήτη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο πέμπτος 23 χρονος επιβαίνων του οχήματος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονοθώρακα και ρήξη σπλήνας. Οι τρεις τραυματίες του οχήματος νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μαζί με τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος δεν έπαθε κάτι.