Την ίδια ώρα που ο 17χρονος που πυροβολήθηκε κατα λάθος απο το όπλο του πατέρα του στο επεισόδιο στα Τσικαλαριά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο 53χρονος πατέρας του, οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για τον φόνο του 43χρονου τον οποίο πυροβόλισε τρείς φορές.

Χθες και κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 53χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Χανίων προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 15/10, όταν ένας 43χρονος πήγε σπίτι του στα Τσικαλαριά να του ζητήσει τον λόγο για το επεισόδιο που είχε πραγματοποιηθεί πριν απο τρείς ημέρες μεταξύ των γιών τους,

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αλλά και όπως προκύπτει και απο την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο πατεράδων και όταν κάποια στιγμή ο 53χρονος ένοιωσε να απειλείται απο τον 43χρονο που κρατούσε μια ξύλινη ράβδο, πήρε ένα πιστόλι τύπου Walter που είχε απο την περίοδο της κατοχής και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα προκειμένου να φοβήσει τον 43χρονο.

Όμως η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς στο μπαλκόνι ήταν ο γιός του 53χρονου, ο οποίος χτυπήθηκε στον λαιμό απο την σφαίρα. Τότε, σύμφωνα και με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, θόλωσε το μυαλό του και στρέφοντας το όπλο κατα του 43χρονου, τον πυροβόλησε τρείς φορές τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μετά την απολογία του και μετά απο πολύωρη σύσκεψη Εισαγγελέα και ανακριτή, με την σύμφωνη γνώμη και των δύο, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Στο μεταξύ ο 17χρονος γιός του, μετά απο πολλές εγχειρήσεις εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση υγείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook