Η εταιρεία Apparent, αποφάσισε να προχωρήσει την ανάπτυξή της στις φορητές συσκευές σκαναρίσματος, παρουσιάζοντας το Doxie Go.

O μικρός σαρωτής 600DPI, έχει μια διαφορετική προσέγγιση, μιας και διαθέτει τον δικό του αποθηκευτικό χώρο, ενώ συγχρονίζει με έναν υπολογιστή όπως και μία κάμερα.

Εκτός όμως από την κανονική σύνδεση με USB, διαθέτει και μία μοναδική επιλογή για συγχρονισμό με συσκευές iOS συσκευές, χάρη σε ένα προαιρετικό κιτ το Sync add-on. Αυτό ωθεί τις σαρώσεις απευθείας στο Camera Roll στις συσκευές της Apple, η οποία με τη σειρά της μπορεί να συγχρονιστεί με το iCloud.

Προαιρετικά, οι σαρώσεις μπορούν να μεταφορτωθούν απευθείας στα Dropbox, Evernote, Flickr, Google Docs, ή οπουδήποτε αλλού χωρίς υπολογιστή, αλλά ακόμα και επί τόπου μέσω μιας κάρτας SD ή ένος USB drive. Η επίσημη εφαρμογή της Apparent, μπορεί να μετακινήσει εικόνες σε άλλα προγράμματα το iPhoto ή το Photoshop.

Ως ένα εντελώς ασύρματο scanner, μπορεί να αντεπεξέλθει για μέχρι και 100 σαρώσεις, μέχρι να χρειαστεί να επαναφορτιστεί πλήρως για δύο ώρες. Διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για 600 A4, ενώ ο αριθμός αυξάνει για μικρότερες σαρώσεις.

Το Go Doxie διατίθεται για προ-παραγγελία από σήμερα στα 199 δολάρια, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook