Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα ήταν αυτός που ανακάλυψε την σορό του άτυχου κυνηγού που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι του στα Βασιλικά Βοιωτίας για να πάει για κυνήγι στην περιοχή του Ανθοχωρίου Βοιωτίας.

Το σώμα του άτυχου 71χρονου εντοπίστηκε άψυχο σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το αυτοκίνητό του, πεσμένο σε ένα πρανές δίπλα στον δασικό δρόμο. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για νεκροτομή, αλλά όλα δείχνουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Πιθανότατα τον πρόδωσε η καρδιά του εξ αιτίας του ψύχους. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες από τη Λιβαδειά με δυο οχήματα και άνδρες της Αστυνομίας.

Νεκρός εντοπίστηκε και ο 73χρονος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Φαλλαγγιά Κεχρινιάς του δήμου Αμφιλοχίας στις 16 Οκτωβρίου.

Η σορός του άτυχου άνδρα που έπασχε από ελαφράς μορφής αμνησία, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, εντοπίστηκε κοντά στην Κεχρινιά χωρίς να φέρει ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Όπως φαίνεται, έχασε τον δρόμο και περιπλανήθηκε στην περιοχή, ώσπου υπέκυψε στην παγωνιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook