Μία μητέρα από το Κονέκτικατ των Η.Π.Α. παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έδινε στα δύο παιδιά της αλκοόλ και ναρκωτικά! Πρόκειται για την Juliette Dunn, 29 ετών, η οποία μαζί με τη φίλη της, Lisa Jefferson, 33 ετών, ουσιαστικά κακοποιούσε με αυτόν τον τρόπο τον 4χρονο γιο και τη 10 μηνών κόρη της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τις πρακτικές των δύο γυναικών, όταν ένας γείτονας έκανε παράπονα ότι μία γυναίκα έδινε στα παιδιά μπίρα σε κοντινή παιδική χαρά. Σε συνέχεια της καταγγελίας, η αστυνομία με ένταλμα οδήγησε τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο γιος βρέθηκε θετικός για αλκοόλ και η κόρη για αλκοόλ και κοκαΐνη.

Σύμφωνα πάλι με το ένταλμα, η μητέρα παραδέχθηκε ότι έδινε ένα μπουκάλι μπίρα κάθε μέρα στον γιο της, ενώ, όταν το αγόρι ρωτήθηκε από έναν κοινωνικό λειτουργό, μπόρεσε να αναφέρει μία λίστα για τις μπίρες που του αρέσουν και ποιες όχι!

Τα παιδιά βρίσκονται στο τμήμα για παιδιά και οικογένειες, μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, ενώ οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες μέχρι και με 2 χρόνια φυλάκισης.