Καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, της δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και την προσωπική του ζωή.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Οι γονείς μου μας άφησαν στον παππού και την γιαγιά γιατί έπρεπε να πάνε αλλού να δουλέψουν. Από πολύ μικρός ένιωσα πως ήμουν μόνος στη ζωή μου» ενώ πρόσθεσε: «Είμαι από αυτούς που ζηλεύουν τα χαϊδεμένα παιδιά».

Μιλώντας για τη σχέση του με την επιτυχία στη ζωή του, είπε: «Δεν νιώθω καλά όταν είναι όλα τέλεια. Χάνω την δύναμή μου. Έχω μια τάση να προσπαθώ να βρω τι έχω χάσει για να πιεστώ. Έχω μια τάση αυτοκαταστροφής, μια τάση να σκαλίζω τα πράγματα».

Σχετικά με τα σχόλια που δέχεται από τους δικούς του ανθρώπους, ο ίδιος αποκάλυψε: «Οι άνθρωποι, οι δικοί μου, μου κάνουν πάρα πολλά κομπλιμέντα. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης αγαπάνε να με βρίζουνε».

Με αφορμή τη συμμετοχή του Θέμη Γεωργαντά στο «Dancing On Ice», ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς από ανάλογα προγράμματα: «Όλα αυτά τα χρόνια, μου έχουν προτείνει να πάω σε όλα αυτά τα ριάλιτι. Δεν νιώθω ότι είμαι μέρος της τηλεόρασης. Στην τηλεόραση είμαι μόνο μέσα από την δουλειά μου. Θα ένιωθα αστείος αν με έβλεπα εκεί, χωρίς να κατηγορώ τους ανθρώπους που πηγαίνουν».

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της ενασχόλησής του με την υποκριτική, αποκάλυψε: «Δεν έκανα αυτήν την δουλειά για να μην έχω οικονομικό πρόβλημα. Είμαι στην Αθήνα 11 χρόνια και τα 6 χρόνια είχα πρόβλημα στο να ζήσω. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω κάτι να ζήσω, κι ας μην έχω δουλειά» ενώ συνέχισε λέγοντας πως του είχαν προτείνει αμοιβή 20.000 ευρώ στο παρελθόν για να κάνει φωτογράφηση με την αγαπημένη του, Βανέσα Αδαμοπούλου, την οποία απέρριψε.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: «Ναι είμαι πιστός γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω κάποιον. Είμαι κάθετα εναντίον του γάμου για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν πιστεύω στην εκκλησία, δεν πιστεύω στα λεφτά της εκκλησίας, δεν πιστεύω στις εικόνες, τις θεωρώ ειδωλολατρία. Πιστεύω στον Θεό όμως!» ενώ δήλωσε θετικός στο να αποκτήσει ένα παιδί: «Θα κρατούσαμε σίγουρα ένα παιδί αν προέκυπτε. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση μου, με οποιαδήποτε κοπέλα κι αν ήμουν και τύχαινε να μείνει έγκυος θα το κρατούσα. Έχω ανάγκη να δώσω πράγματα».