Υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού Τίμου Καβακά, που υπογράφει τελικά την Δευτέρα (24/10), ο Πλατανιάς επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι του Ρούβα με 2-1 στο Μάλεμε.

Ο νέος, που στην ουσία είναι… παλιός, προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Μαραγκουδάκης, πιστός στο ραντεβού του με τα δίκτυα στα φιλικά, άνοιξε το σκορ στο 34’ με πλασέ μετά από πάσα του Κουρτεσιώτη.

Στο 71’ από βολέ του Παπαδόπουλου, ο Τσεσμελής «κατέβασε» υποδειγματικά την μπάλα και με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Ο Ρούβας κατάφερε να μειώσει λίγο μετά με ατομική ενέργεια του Μπελίτσα.

Πλατανιάς (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Θεοδωρέλλης, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες, Δράμι, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Παπαδόπουλος (77\’ Γκολέμης), Τζανής, Κονονένκο, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Μανουσάκης, Πουλάκης, Τσεμσελής, Τσοντάκης, Σκούρτης, Δρακάκης.

Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης (55\’ Χριστοδουλάκης), Κωνσταντάρας (55\’ Λαγουδάκης), Καραγιαννίδης ( 55\’ Κατσαπελίδης), Ανυφαντάκης (55\’ Μπριλάκης), Σταθόγλου (55\’ Μασαούτης), Τζιράκης, Πλουσής (55\’ Ξημεράκης), Ταχμαζίδης (56\’ Μπελίτσας), Γιαννακάκης (55\’ Κοντάκης), Περογαμβράκης (55\’ Ρηγάκης), Φουκαράκης (55\’ Αντωνάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook