Υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού Τίμου Καβακά, που υπογράφει τελικά την Δευτέρα (24/10), ο Πλατανιάς επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι του Ρούβα με 2-1 στο Μάλεμε.

Ο νέος, που στην ουσία είναι... παλιός, προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Μαραγκουδάκης, πιστός στο ραντεβού του με τα δίκτυα στα φιλικά, άνοιξε το σκορ στο 34’ με πλασέ μετά από πάσα του Κουρτεσιώτη.

Στο 71’ από βολέ του Παπαδόπουλου, ο Τσεσμελής «κατέβασε» υποδειγματικά την μπάλα και με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Ο Ρούβας κατάφερε να μειώσει λίγο μετά με ατομική ενέργεια του Μπελίτσα.

Πλατανιάς (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Θεοδωρέλλης, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες, Δράμι, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Παπαδόπουλος (77' Γκολέμης), Τζανής, Κονονένκο, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Μανουσάκης, Πουλάκης, Τσεμσελής, Τσοντάκης, Σκούρτης, Δρακάκης.

Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης (55' Χριστοδουλάκης), Κωνσταντάρας (55' Λαγουδάκης), Καραγιαννίδης ( 55' Κατσαπελίδης), Ανυφαντάκης (55' Μπριλάκης), Σταθόγλου (55' Μασαούτης), Τζιράκης, Πλουσής (55' Ξημεράκης), Ταχμαζίδης (56' Μπελίτσας), Γιαννακάκης (55' Κοντάκης), Περογαμβράκης (55' Ρηγάκης), Φουκαράκης (55' Αντωνάκης).


Λευτέρης Αντωνακάκης