Τα στοιχεία των συλληφθέντων και προσαχθέντων από τα επεισόδια του διημέρου 19 και 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Από τους δεκαπέντε συνολικά συλληφθέντες και τις δύο ημέρες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη, οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 ετών, οι δέκα είναι από 18 έως 28 ετών και οι άλλοι τρεις είναι 35, 37 και 52 ετών. Επίσης, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα, οι δύο δήλωσαν φοιτητές, άλλοι δύο δήλωσαν μαθητές, πέντε δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι υπόλοιποι έξι δήλωσαν άνεργοι.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, από τα άτομα που προσήχθησαν από τον σταθμό του Μετρό Ακρόπολης και προέρχονται από ομάδα ατόμων, τα οποία στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων πέταξαν στις ράγες του συρμού και στο δάπεδο του Σταθμού κουκούλες, γάντια, μάσκες, οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 ετών, οι 32 είναι από 18 έως 30 ετών, οι οκτώ από 30 έως 37 ετών και ένας είναι 49 ετών.

Επίσης, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα, δεκαπέντε δήλωσαν φοιτητές,
τρεις δήλωσαν μαθητές, δεκατρείς δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο δήλωσαν γιατροί, ένας δήλωσε κοινωνικός λειτουργός, ένας δήλωσε επιχειρηματίας, επτά δήλωσαν άνεργοι και ένας αρνήθηκε να δηλώσει.

Από τα υπόλοιπα 68 άτομα που προσήχθησαν και τις δύο ημέρες από διάφορες περιοχές, πολλά από τα οποία είχαν μέσα απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες, κράνη κ.λπ.), οι έξι είναι ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις ηλικίας 14, 15, 16 ετών, και οι υπόλοιποι τρεις 17 ετών, οι 50 είναι από 18 έως 30 ετών και οι υπόλοιποι δώδεκα από 30 έως 42 ετών.

Τέλος, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα, είκοσι δύο δήλωσαν φοιτητές, επτά δήλωσαν μαθητές, δεκαεννέα δήλωσαν άνεργοι, δεκαεπτά δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας συνταξιούχος, ένας οπλίτης που υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό και ένας αρνήθηκε να δηλώσει.