Μπορεί η Σίσσυ Φειδά να έχει πει ότι θα ήταν πλούσια αν έπαιρνε ένα ευρώ κάθε φορά που μια γυναίκα της ζητάει το τηλέφωνο του Γιώργη, αλλά ο ίδιος είναι πολύ πιο συνεσταλμένος και ντροπαλός απ’ όσο φαντάζεται κάποιος. Ο αρχιτέκτονας στο «Σπίτι από την Αρχή», του Alpha, λέει ότι δεν αισθάνεται άνετα μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, λατρεύει τη δουλειά του, τα δύο σκυριανά άλογά του και βέβαια την εδώ και τριάμισι χρόνια σύντροφό του Χριστίνα.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που είδες τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

Δεν μου άρεσα καθόλου και ντράπηκα πραγματικά πολύ. Μόλις με είδα στην τηλεόραση είπα: «Παναγιά μου, τι αγγούρι είναι αυτό!».

Η
Ναταλία Γερμανού σε έχει καλέσει πολλές φορές στην εκπομπή της κι έχει ακουστεί μάλιστα ότι σε προόριζε για συνεργάτη Μες στην καλή χαρά. Τι θα απαντούσες αν σου γινόταν μια ανάλογη πρόταση;

Όχι. Εγώ ασχολήθηκα με την τηλεόραση επειδή το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά τη δουλειά μου, που τη λατρεύω. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σε μια εκπομπή που ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την αρχιτεκτονική.

\"\"

Έχεις απατήσει ποτέ;

Δεν θα το έλεγα. Δεν είχα πολλές μακροχρόνιες σχέσεις μέχρι τώρα στη ζωή μου. Στα τριάντα τρία μου χρόνια μπορώ να σου πω ότι είχαν μόνο δύο πραγματικές σχέσεις. Οι πιο πολλές ήταν πολύ σύντομες, οπότε δεν τις θεωρώ καν σχέσεις.

Αντιλαμβάνεσαι την επιτυχία που έχεις στο γυναικείο φύλο;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο στο συγκεκριμένο τομέα.

Δεν σε έχει απορρίψει ποτέ γυναίκα;

Έχω χρόνια να φάω χυλόπιτα.

OK!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook