Η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων από την Π.Ν.Ο είχε σαν αποτέλεσμα την οριστική αναβολή των παιχνιδιών μπάσκετ του «Ηράκλειο» με τη Νήαρ Ήστ που ήταν να γίνει την Κυριακή στο Κλειστό του Λίντο , και του Εργοτέλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χαλκίδα για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Αρχικά ο Εργοτέλης είχε ζητήσει αναβολή του αγώνα για τη Δευτέρα στις 4:00 το απόγευμα, κάτι που δέχθηκε τόσο η ΕΟΚ, όσο και η Χαλκίδα. Στο αίτημα του Εργοτέλη πάντως οι παράγοντες της ομάδας επισήμαιναν πως σε περίπτωση παράτασης της απεργίας δεν θα μπορούσαν να ταξιδεύσουν μεσοβδόμαδα για να βρεθούν στην Χαλκίδα, καθώς αρκετοί από τους αθλητές του συλλόγου δεν θα μπορούσαν για διάφορους λόγους να ταξιδεύσουν.

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας από την πλευρά τους τόνισαν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο (όπως και συνέβη) θα πρέπει να στείλουν αποδεικτικό έγγραφο από το λιμεναρχείο ότι όντως τα πλοία έμειναν στο λιμάνι, προκειμένου να ορίσουν τον αγώνα στο πρώτο κενό του πρωταθλήματος.

Διαφορετικά είναι πράγματα για το Ηράκλειο, πάντα σε ότι έχει να κάνει με το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Νήαρ Ήστ, καθώς η ομάδα της Καισαριανής είχε τη δυνατότητα να έρθει στο Ηράκλειο μεσοβδόμαδα και έτσι ο αγώνας αναμένεται να ορισθεί μάλλον για την Τετάρτη το απόγευμα.

Σε αντίθεση με το «Ηράκλειο» και τον Εργοτέλη που δεν θα δώσουν τα προγραμματισμένα παιχνίδια τους η αναμέτρηση του Ηροδότου με το Ψυχικό που είναι να διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού θα γίνει κανονικά αφού η ομάδα της Αθήνας θα έρθει με αεροπλάνο στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook