Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ μεγάλο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην έδρα του.

Μετά την παλικαρίσια ισοπαλία στην Τούμπα ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη εκμεταλλευόμενος και την «καυτή» του έδρα καθώς το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται να είναι κατάμεστο αύριο αφού όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθούν τα 4.300 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή το απόγευμα σε ένα παιχνίδι όπου στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του ΟΦΗ. Άλλωστε αυτό φάνηκε και από την διάθεση που έδειξαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας που θέλησαν να τονώσουν ψυχολογικά τους παίκτες του ΟΦΗ όμως η προπόνηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών .

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής επέλεξε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ όπου ήταν η ίδια ακριβώς με αυτή που πήρε στην Τούμπα συν μια προσθήκη όμως αυτή του Ισπανού μέσου Ζόρντι Λόπεθ που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι τους: Βεζυρίδη, Κάρολ, Μποντόρ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλο, Γεωργίου, Ζορμπά, Καμπάνταη, Μάντζιο, Παπουλή, Ρόβα, Ταυλαρίδη και Ζόρντι Λόπεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βάντο, Μπούρμπος , Χαριτωνίδης και ο ανέτοιμος Πίτσος.

Με ενδεκάδα Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει μια ποδοσφαιρική παροιμία και ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να την χρησιμοποιήσει σχεδόν κατά γράμμα στο ματς με την ΑΕΚ. Οι δέκα από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν στην Τούμπα δεν θα αλλάξουν και η μόνη αλλαγή στο αρχικό σχήμα θα έχει να κάνει με την είσοδο του Σουμπίνιο στην ενδεκάδα αντί του Ούγγρου Μποντόρ.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ : Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook