Επί επτά ολόκληρα χρόνια, οι αστυνομικές αρχές όλης της Ευρώπης αναζητούσαν τα ίχνη του Αλβανού «εγκέφαλου» μεγάλου κυκλώματος σωματεμπόρων και μαστροπών που δρούσαν στο Βέλγιο. Όμως, τελικά έπεσε… μόνος τους στα χέρια των ελληνικών διωκτικών αρχών, την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε ελληνικό έδαφος!

Ο 51χρονος Αλβανός κατεζητείτο διεθνώς από τις βελγικές αρχές, που τον κατηγορούν ως ηγετικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούνταν σε πόλεις του Βελγίου από το 1998 μέχρι το 2004, με σκοπό την διακίνηση και εμπορία γυναικών για σεξουαλική εκμετάλλευση. Ακόμη, σε βάρος τους εκκρεμούν κατηγορίες για την πλαστογραφία εγγράφων τα οποία χορηγούσε έναντι αμοιβής στις αλλοδαπές γυναίκες που έφερνε παράνομα στο Βέλγιο, ενώ φέρεται να βίασε μία από αυτές!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς εντόπισαν τον 51χρονο Αλβανό την στιγμή που περνούσε τα σύνορα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Έτσι, τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του στις αρχές του Βελγίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook