Το γεγονός ότι ο Εργοτέλης σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε κακό πρόσωπο αλλά κυρίως το ότι παρουσιάστηκαν και κρούσματα απειθαρχίας από συγκεκριμένους παίκτες στο ματς με τον Παναθηναϊκό ανάγκασε τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας να λάβει δραστικά μέτρα για να προλάβει τα χειρότερα.

Με προσωπική απόφαση του Απόστολου Παπουτσάκη λοιπόν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ο Μάριο Χίμπλιγκερ, ο Σόρεν Πίρσον , και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν θα αγωνιστούν στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας ενώ θα πληρώσουν και βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά τους βάση του εσωτερικού κανονισμού.

Η απόφαση για την τιμωρία των παικτών πάρθηκε και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου όπου ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Φραγκουλάκη που χτύπησε τον πάγκο την ώρα της αλλαγής του με τον Κουτσιανικούλη , και με τους Πίρσον και Χίμπλιγκερ που μάλωναν σαν τα κοκόρια μετά το πέναλτι που έκανε ο Αυστριακός αμυντικός στον Λέτο με το οποίο έγινε το 4-0 για τον Παναθηναϊκό.

Η τιμωρία μάλιστα των τριών ποδοσφαιριστών ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Εργοτέλη και αναφέρει ότι : «Έπειτα από απόφαση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου οι ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ, Σόρεν Πίρσον και Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τους δύο επόμενους αγώνες, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον ίδιο λόγο στους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα επιβληθεί και πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας μας».

Πλέον οι Χίμπλιγκερ , Φραγκουλάκης και Πίρσον θα λείψουν από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό τα οποία είναι άκρως σημαντικά πλέον για την περαιτέρω πορεία της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα. Και αν για τους δύο πρώτους λύσεις από τον πάγκο υπάρχουν για την θέση του Πίρσον που είναι μέχρι τώρα ο βασικός τερματοφύλακας του Εργοτέλη , υπάρχει από πίσω μόνο ο νεαρός Καβουσάκης και ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων Δερμιτζάκης αφού είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει σε τρεις μήνες ο Γρηγόρης Αθανασίου που είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της «κιτρινόμαυρης» ομάδας.

Το συμπέρασμα που βγαίνει πάντως από την αντίδραση του προέδρου του Εργοτέλη μετά την βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό είναι ότι στηρίζει απόλυτα σε αυτή την φάση τον Νίκο Καραγεωργίου αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι και ο Καβαλιώτης τεχνικός παίζει πολλά για το μέλλον του στην κρητική ομάδα στα δύο επόμενα παιχνίδια εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Κατεβασμένα πρόσωπα στην προπόνηση

Μέσα σε όλο αυτό το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί καταλαβαίνει κανείς ότι το κλίμα στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ήταν πάρα πολύ βαρύ με τους παίκτες να έχουν κατεβασμένα πρόσωπα. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία , ενώ όσοι δεν έπαιξαν στο ΟΑΚΑ προπονήθηκαν κανονικά. Για την Δευτέρα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (3μ.μ) με τον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη το πρωί στις 11.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook