Λίγες ώρες πριν ληστέψει ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Μαγνησία Λαμίας μαζί με τον 43χρονο αδελφό του, ο 31χρονος ληστής είχε συλληφθεί για την απόπειρα κλοπής της μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού έξω από το σπίτι του! Όμως, αφέθηκε ελεύθερος επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο!

Οι ληστές που εισέβαλαν το απόγευμα της Παρασκευής στο πρακτορείο μιας 36χρονης, έκαναν ένα βασικό λάθος το οποίο τους πρόδωσε: χρησιμοποίησαν την χαρακτηριστική μπλε μηχανή μάρκας Yamaha XT με άσπρο φτερό, που ήταν γνωστή στην αστυνομία μια και είναι σεσημασμένοι για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά! Έτσι, εντοπίστηκαν αμέσως μετά την ληστεία και τους αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια όταν βγήκε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με ισχυρό σοκ.

Τα δύο αδέλφια από τη Λαμία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για ληστεία, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Μια από αυτές που έχει μπει ξανά στο μικροσκόπιο της έρευνας, είναι και αυτή που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο στο… ίδιο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook