Για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ο Μινώταυρος έδειξε την σοβαρότητα και την αγωνιστική πειθαρχία που διαθέτει σαν ομάδα, κοντράροντας στα ίσα τον ΑΟΧ, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην περίοδο προετοιμασίας, αλλά η πρώτη που διεξήχθη στις Μουρνιές, αφού οι δυο προηγούμενες είχαν γίνει στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς, με τους «μπλε» να επικρατούν 3-1 και 4-3.

Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο πρώτο όπου πέτυχαν το 1-0 με τον Ψαράκη στο 25’, μετά από τη συνεργασία Δημούση-Βακαλουνάκη.

Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδάκη είχε και άλλες ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ ανέβασε… στροφές και είχε τον έλεγχο, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 60’ με τον Αργυρίου να πλασάρει σωστά μετά το… αυτοδοκάρι του Καράκη.

Παρά τις ευκαιρίες στη συνέχεια το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-1 μέχρι τέλους.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Αρχοντάκης (65΄ Γουνάκης),  Γαλανάκης (46΄ Καράκης), Βαρδάκης (60΄ Γκούντελος), Πατεράκης (60΄ Δημητρογιαννάκης), Μαρινάκης (60΄ Κουνέτας), Τζαγκαράκης (46΄ Κοκολάκης), Νταγκουνάκης (70΄ Νικολαίδης), Καβρουλάκης (46΄ Καλαιτζάκης), Βακαλουνάκης (77΄ Τσιτσιριδάκης), Ψαράκης (65΄ Τσικουδάκης), Δημούσης (60΄ Μιχάκης).

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Πάντος (30\’ Ευστρατίου), Καμπλιώνης, Μποχώνης, Τσιμπανάκος, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Παπαδάκης, Τζανάκης, Βεστάκης, Πλουσής, Βαρουξάκης.
Έπαιξαν και οι: Καλογεράκης Μαρκαντωνάκης , Μπακάκης, Τσαρτσίδης, Κορδονούρης, Τάντσης, Αντωνόπουλος, Κατάκης, Ανωγειανάκης, Βαν Ντερ Χουφτ, Καλπάκης, Αργυρίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook