Η  Νικολέτα παραδέχεται στην εφημερίδα "Real Life" και την Πολυξένη Καραμίχα, τα λάθη της και μιλάει για την "αντίπαλό" της Ελένη Μενεγάκη.

 Όταν έμαθες ότι είσαι απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη.Τρόμαξες;

Όχι βεβαιά, δεν τρόμαξα. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, μ΄ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Ο κόσμος έχει τηλεκοντρόλ και κάνει κουμάντο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια πολύ μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, που εγώ δεν την έχω. Είναι πολύ έμπειρη,σ ΄ένα διαφορετικό είδος βέβαια, στο πρωινό και όχι στο μεσημεριανό. Δεν θα με συγκρίνω με τη  Μενεγάκη , όμως, για όνομα του Θεού!


http://2.bp.blogspot.com/-kHFtVEfIeHo/TodU5beO_XI/AAAAAAAAAxs/ZGj3QLabf98/s1600/Nikoletta-Rally.jpgΠρόσφατα  έκανες μια τολμηρή φωτογράφιση για το Nitro. Σκέφτηκες ότι στην παρούσα φάση ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή;

Είμαι της άποψης ότι τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ούτε και τον βασιλιά! Ίσως έκανα ένα μικρό λάθος και πρέπει από δω και στο εξής να προσέχω..Πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι δεν το βλέπουν όλοι σαν μια απλή φωτογράσηση. Για μένα ήταν μια φωτογράφηση με εσώρουχα, όπου δεν έδειχνα κάτι κακό. Αλλά δεν σημαίνει ότι το βλεπουν όλο έτσι.

Όσοι επιλέγουν δουλειές που αφορούν την προβολή κρύβουν λίγο ψώνιο μέσα τους;

Δεν είμαι καθόλου ψώνιο. Δεν ήταν όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δενε πιδίωξα ποτέ τίποτα. Το μόνο που επιδίωξα ήταν η συμμετοχή μου στα καλλιστεία που δεν είχαν και ιδιαίτερη σημασία για μένα. Μου χτύπησαν την πόρτα δεν την χτύπησα..


Αν δεν ήσουν όμορφη, πιστεύεις ότι θα είχες την ίδια εξέλιξη στο χώρο.;

Δεν θα το πάω ανταγωνιστικά το θέμα. Η Ελληνίδα έχει ομορφύνει επικίνδινα, άρα οι ευκαιρίες έχουν ανοίξει απλόχερα, γιατί όλες πια προσέχουμε τον ευατό μας. 

Αν φύγεις από τα φώτα της δημοσιότητας, θα σου κοστίσει;

Είναι γλυκιά η τηλεόραση, αλλά δεν θα πεθάνω! Θα έχω πρόβλημα μόνο αν το θέμα είναι βιοποριστικό.

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/88721.jpg

/storage/old/201110/nikoletta-ralli-nitro2.jpg

(Real Life)