Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την ΑΕΚ.

Μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μαχλά μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της ομάδας του , τους ανακοίνωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα μοιραστούν έξτρα πριμ 20.000 ευρώ για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Εξερχόμενος από τα αποδυτήρια ο Μαχλάς τόνισε στις δηλώσεις του : «Έχουμε ξαναπεί ότι είχαμε δυσκολίες αφού ξεκινήσαμε αργότερα από τους υπόλοιπους. Νομίζω ότι ο φτάνει ο καιρός να δικαιωθεί η μεγάλη μας προσπάθεια και κυρίως των ποδοσφαιριστών και του προπονητή», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι μεγάλη νίκη η σημερινή. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και το σημαντικό είναι ότι δεν χάνουμε και προχωρά σταθερά προς την καλύτερη εικόνα της ομάδας».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, τόνισε ακόμα ότι: «Εγώ δε φοβήθηκα ποτέ την ομάδα. Ξέρουμε τι παίκτες έχουμε πάρει, ξέρουμε ποιός είναι ο προπονητής και ξέρει τη φιλοσοφία τη δική μας. Αν λύσουμε δύο-τρία προβληματάκια που έχουμε στο οικονομικό, η ομάδα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει αποτελέσματα έτσι ώστε να κάνει αυτό που ζητάει ο κόσμος του ΟΦΗ».