Τραγικό φινάλε είχε η περιπέτεια που θέλησαν να ζήσουν τρεις νεαροί επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» στον χώρο των εγκαταλειμμένων μεταλλείων της Αλεξανδρούπολης.

Ένας από αυτούς έπεσε σε πηγάδι βάθους 40 μέτρων και βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς πέφτοντας χτυπούσε δεξιά και αριστερά στα βράχια!

Οι τρεις φίλοι από τη Συκορράχη Έβρου αποφάσισαν να εξερευνήσουν τις στοές στα εγκαταλελειμμένα μεταλλεία της Κίρκης, έχοντας μαζί τους μόνο τα κινητά τους τηλέφωνα το ελάχιστο φως των οποίων χρησιμοποιούσαν ως φακούς! Μέσα στο σκοτάδι, ο 24χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι οι σανίδες πάνω στις οποίες πατούσε έκρυβαν ένα πηγάδι γεμάτο με νερό.

Οι σανίδες δεν άντεξαν το βάρος τους νεαρού εξερευνητή… υποχώρησαν και ο άτυχος νέος βρέθηκε στο κενό. Μάταια οι φίλοι του τον καλούσαν. Ο άτυχος 24χρονος, γιος ζευγαριού με άλλα έξι παιδιά, είχε ξεψυχήσει χτυπώντας βίαια στα βράχια του τοιχώματος.

Χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, για να ανασυρθεί η σορός του και να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τη νεκροτομή.

Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, έχουν κατά καιρούς ζητήσει να ληφθούν μέτρα για να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στις εγκαταστάσεων των εγκαταλελειμμένων μεταλλείων της Κίρκης, όπου υπάρχουν ετοιμόρροπα κτίρια με σάπια πατώματα, αλλά και διάσπαρτα βαρέλια και σακιά με τοξικά χημικά και απόβλητα.

Όμως, δεν έχουν εισακουστεί…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook