Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται σε συνεχείς αποδοκιμασίες προς τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Καρατζή, εξέδωσε ο Αστέρας Μανολιόπουλου, με αφορμή το παιχνίδι με τον Ηρακλή Νεροκούρου το προηγούμενο Σάββατο (22/10).

Σε αυτή τονίζεται ότι ο Αστέρας ζητάει τον σεβασμό προς το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, των παικτών, αλλά και των παραγόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρέπει να κάνουμε μια επισήμανση σχετικά με τις συνεχόμενες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Προπονητή μας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΝΤΩΝΗ ( και προπονητής νέων του Πλατανιά) ο οποίος τις δεχόταν σε όλη την διάρκεια και των 2 αγώνων στο τελευταίο μας παιχνίδι, κάτι πολύ άσχημο και λυπηρό, δίνοντας και το κακό παράδειγμα στα νέα παιδιά χωρίς κάποιος να παρέμβει ώστε να σταματήσει αυτό.Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάτι με αυτούς που το έκαναν... αλλά και αν υπάρχει δεν είναι τρόπος αυτός... κρίμα. Όμως από την στιγμή που είναι προπονητής μας είναι μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας και ως εκ τούτου όταν γίνεται στόχος από ορισμένους, γίνεται στόχος και όλη μας η ομάδα και για αυτό έχουμε χρέος να προστατεύσουμε κάθε μέλος της ομάδας μας και να μην επιτρέψουμε ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, ζητώντας από όλους τον ανάλογο σεβασμό προς το πρόσωπο του προπονητή μας, των παικτών μας, και παραγόντων μας, όπως και εμείς δείχνουμε αντίστοιχα προς όλους.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Αστέρα Μανολιόπουλου
Ο Γενικός Αρχηγός
 Δασκαλάκης Γιάννης».

                                                    

Λευτέρης Αντωνακάκης