Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Πολυχρόνη Βεζυρίδη, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, για «δόλια συμπεριφορά», ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον αθλητικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο, κατηγορώντας τον πορτίερο του ΟΦΗ ότι αυτός ξυλοκόπησε τον οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η αναφορά – καταγγελία προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα 

\”Όπως γνωρίζετε, την 10η Ιανουαρίου 2011, έλαβε χώρα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα, ο ποδοσφαιρικός αγώνας της 17ης αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της ΠΑΕ ΟΦΗ. Για τον εν λόγω αγώνα, μας απεστάλη η κλήση υπ’ αριθ. 30/18-1-2011 προς απολογία, ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας,. 
Ένας εκ των λόγων παραπομπής μας ήταν, όπως αναφέρεται στην κλήση, ήταν το ότι « Στο 45’ προς 46’ λεπτό του αγώνα, αντίστοιχα, και ενώ ο αγώνας διεξαγόταν , άγνωστος φίλαθλος της εγκαλούμενης εισήλθε ανεμπόδιστα εντός του αγωνιστικού χώρου και χωρίς καμία αφορμή γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Π. ΒΕΖΥΡΙΔΗ στο πρόσωπο και στο στήθος, με αποτέλεσμα αυτός να νιώσει πόνους στο στήθους και να απαιτηθεί η μεταφορά του στο Γ.Ν.Ν. Ιωαννίνων προς νοσηλεία και να μη μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τον αγώνα, τη συνέχιση του οποίου διέταξε μετά πάροδο πενήντα (50) λεπτών της ώρας».
Καίρια αφορμή της συγκεκριμένης κλήσης, υπήρξε σωρεία συντονισμένων δυσφημιστικών δημοσιευμάτων σε βάρος της εταιρίας μας- ξένων με την πραγματικότητα- που βασίστηκε σε αξιόποινη και παραβατική συμπεριφορά μελών της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το αληθές γεγονός της κατακριτέας οπωσδήποτε εισόδου ενός ατόμου στον αγωνιστικό χώρο, κατασκεύασαν μια πρωτοφανή ιστορία, ότι δήθεν το συγκεκριμένο άτομο ξυλοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδος του ΟΦΗ, κ. Βεζυρίδη. Το αληθές, όμως, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που ξυλοκόπησε το φίλαθλο, ο δε φίλαθλος, ούτε καν άγγιξε τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ! Σημειωτέον ότι, κατά την απομάκρυνση του εισβολέα από τον αγωνιστικό χώρο, έτερος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΦΗ (ο Μπερτίν) έτρεξε προς το μέρος του και χτύπησε το φίλαθλο, γεγονός για το οποίο τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από το διαιτητή. 
Ειδικότερα, όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο που σας αποστέλλεται (το οποίο θα αναλυθεί λεπτομερώς κατωτέρω), ο φίλαθλος- εισβολέας ήθελε (άγνωστο γιατί, αλλά δεν ενδιαφέρει την παρούσα), να κολλήσει επάνω στο σορτσάκι του ποδοσφαιριστή ένα αυτοκόλλητο, σε κανένα δε σημείο το βίντεο δεν φαίνεται -ούτε σαν υποψία- να έχει πρόθεση να επιτεθεί στον τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας όμως, της ομάδος του ΟΦΗ, χωρίς να βρίσκεται σε άμυνα (αφού όπως μόλις αναφέρθηκε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ), επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον φίλαθλο, κάτι το οποίο διέλαθε της προσοχής του διαιτητή, ο οποίος, όπως ήταν φυσιολογικό, κοιτούσε προς την άλλη πλευρά του γηπέδου, όπου γινότανε ο αγώνας. Όταν δε, αντιλήφθηκε την εισβολή, διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διακοπής, παράγοντες της ομάδας του ΟΦΗ παρακινούσαν τον ποδοσφαιριστή κ. Βεζυρίδη, (τον οποίο επαναλαμβάνουμε ΔΕΝ είχε αγγίξει ο φίλαθλος, (ούτε είχε πρόθεση σε βίαιη συμπεριφορά εναντίον του), να προσποιείται τον τραυματία, στην κυριολεξία να διπλώνεται δήθεν από πόνο αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, και μάλιστα υποβασταζόμενος, ενώ με την ίδια προσποιητή συμπεριφορά, αποχώρησε και από το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννενα. Επιπλέον στα πλαίσια αυτής της ακραίας συμπεριφοράς της υποκριτικής συμπεριφοράς, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ώστε να εξεταστεί και να λάβει ιατρική βεβαίωση για τον ξυλοδαρμό που δήθεν υπέστη. ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ. 
Το βίντεο, το οποίο σας αποστέλλουμε και σας αναλύουμε κατωτέρω, περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα περιστατικά, όπως πραγματικά συνέβησαν και παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, για τις αξιόποινες πράξεις που θα διαπιστώσετε.

 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Θεωρούμε το DVD που σας αποστέλλεται ως ένα ενιαίο βίντεο με διαφορετικού περιεχομένου κομμάτια και ως έτσι περιγράφεται κατωτέρω.
Στο κομμάτι 7 του προσκομιζόμενου βίντεο, μπορείτε με ευχέρεια να δείτε τον εισβολέα, ο οποίος με το δεξί του χέρι κρατά ένα χαρτί (πιθανόν αυτοκόλλητο), το οποίο επιδεικνύει στον κ. Βεζυρίδη, εκείνος τότε τεντώνει (άγνωστο γιατί) το αριστερό του χέρι, ο εισβολέας του επιδεικνύει ξανά το αυτοκόλλητο, το οποίο συνεχίζει να κρατά στο δεξί του χέρι, και κατόπιν επιδιώκει με μια κίνηση προς τα εμπρός να το κολλήσει πάνω στο σορτσάκι του ποδοσφαιριστή. Ο τερματοφύλακας της ομάδος του ΟΦΗ, με τα δύο του χέρια πιάνει το δεξί χέρι του εισβολέα, τον τραβά και τον φέρνει μπροστά του, τον απωθεί με το δεξί χέρι και ταυτόχρονα με το δεξί του πόδι, αφού το σηκώσει ψηλά, το κατεβάζει με δύναμη στο πόδι του εισβολέα, ώστε να τον κτυπήσει με τις σχάρες του ποδοσφαιρικού παπουτσιού στο κουτεπιέ του φιλάθλου. Κατόπιν, και ενώ ο εισβολέας επιδιώκει να διαφύγει, ο κ. Βεζυρίδης συνεχίζει να τον τραβά δυνατά από το αριστερό του χέρι και τον κτυπά με το δεξί του χέρι. Φαίνεται δε ξεκάθαρα Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, (συνεχίζει στο βίντεο 3), ενώ πλέον ο κ. Βεζυρίδης τον τραβάει (τον φίλαθλο) πλέον και από την μπλούζα. Στην τελευταία σκηνή, όπου έχει πλέον διαφύγει ο εισβολέας της βίας του τερματοφύλακα, ο εισβολέας κάνει μια κυκλική κίνηση με το δεξί του χέρι, η οποία δεν ακουμπά καθόλου τον κύριο Βεζυρίδη, και είναι απλώς μια κίνηση αυτού του ανθρώπου να αποφύγει οριστικά τον ξυλοδαρμό και αντίβαρο στο ότι τον άφησε από το αριστερό του χέρι απότομα.
Την πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη, δίδει ο συνδυασμός των βίντεο με νούμερο 7, αλλά και το βίντεο με νούμερο 3, όπου φαίνεται ξεκάθαρα κάθε κίνηση του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και αποδεικνύεται η ανυπαρξία οποιασδήποτε επαφής του εισβολέα με τον ποδοσφαιριστή από τη μεριά και με πρόθεση του εισβολέα.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Στο προσκομισθέν βίντεο-απόσπασμα με νούμερο τέσσερα (4) -προς το τέλος του συγκεκριμένου κομματιού- διακρίνουμε τον ποδοσφαιριστή Βεζυρίδη να είναι με την πλάτη στην κάμερα και ξαφνικά να γυρίζει προς τα δεξιά, επειδή του έχει μιλήσει ο συμπαίκτης του με το νούμερο εικοσιοκτώ (28). Αφότου ο νούμερο 28, του λέει άγνωστες σε εμάς κουβέντες, περνάει από μπροστά του και τον ακουμπάει με το δεξί του χέρι στον αριστερό ώμο του ποδοσφαιριστή. Εκείνη τη στιγμή και για πρώτη φορά, ο τερματοφύλακας Βεζυρίδης φέρει το δεξί του χέρι προς τον αριστερό του ώμο, εκεί δηλαδή που πριν δύο δευτερόλεπτα τον ακούμπησε και του υπέδειξε ο συμπαίκτης του με το νούμερο 28 και αρχίζει να προσποιείται ότι δήθεν «πονάει».
Στο χωρίο νούμερο πέντε (5) του βίντεο, παρουσιάζεται ο κύριος Βεζυρίδης να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, τον βλέπουμε να κινείται στο χώρο του κέντρου του γηπέδου, με βήμα ταχύτατο, φωνάζοντας έντονα και κάνοντας έντονες κινήσεις γενικότερα, ενέργειες οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν σε έναν σοβαρά τραυματισμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα αδυνατεί να συνεχίσει να αγωνίζεται από τους πόνους (ιδέτε τα 20 πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο 5). Εν συνεχεία, βλέπουμε άνθρωπο από τον πάγκο του ΟΦΗ, να πλησιάζει τον κ. Βεζυρίδη, να τον απομακρύνει από τον πολύ κόσμο και να του δίνει οδηγίες, ώστε να δείξει ότι πονάει στο ώμο. Εκείνος τότε ξαφνικά για δεύτερη φορά, τοποθετεί το δεξί του χέρι στον αριστερό του ώμο, αλλά επειδή δεν υπάρχει κανένας πόνος, έπειτα από λίγο το αποσύρει. 
Επειδή λοιπόν δεν γίνεται πιστευτός, έρχεται προς το τέλος του συγκεκριμένου κομματιού βίντεο έτερος άνθρωπος από τον πάγκο, ο οποίος πλέον πιάνει τον κ. Βεζυρίδη από το δεξί του χέρι, τον πιέζει και τον προτρέπει να «διπλωθεί» για να δείξει ξανά ότι δήθεν πονάει.
Οι σκηνές αυτές, οι οποίες καταγράφηκαν από την τηλεόραση αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αντίπαλη ομάδα, ήτοι η ομάδα του ΟΦΗ, θέλησε να εκμεταλλευτεί με τον πιο δόλιο, αντιαθλητικό, απατηλό, και αθέμιτο τρόπο το περιστατικό εισβολής ενός ανόητου φιλάθλου, το οποίο θέλησε να μετατρέψει ανεπιτυχώς σε επώδυνο ξυλοδαρμό του τερματοφύλακα.
Τα επίμαχα βίντεο αποδεικνύουν και καθιστούν ηλίου φαεινότερο, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Βεζυρίδη, ούτε και επίθεση του εισβολέα εναντίον του, ενώ επιπλέον και ο ιατρός του αγώνα, κ. Σιαράβας, ο οποίος εξέτασε τον ποδοσφαιριστή στον πάγκο του ΟΦΗ, παρουσία και του παρατηρητή του αγώνα, δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ στον ποδοσφαιριστή.
Εσφαλμένα, και όπως θέλουμε να πιστεύουμε, δίχως πρόθεση, δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, ότι ο Βεζυρίδης προσποιήθηκε τον τραυματισμό του. Και καθίσταται πασίδηλο, από τα επίμαχα βίντεο, ότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή πως δεν ήταν ο φίλαθλος αυτός ο οποίος γρονθοκόπησε τον Βεζυρίδη, αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη, ήταν ακριβώς το αντίθετο, ήτοι ότι ο Βεζυρίδης αφενός δεν τραυματίστηκε, και αφετέρου προσπάθησε να τραυματίσει αυτός τον φίλαθλο. Ο διαιτητής, προφανώς, παραπλανήθηκε από το «θέατρο», το οποίο έπαιξε ο κ. Βεζυρίδης, αλλά και τις φορτικές πιέσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ που κραύγαζαν για τραυματισμό.
Επιπλέον, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόθεση του κ. Βεζυρίδη, αλλά και μέρους των παραγόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ήταν να δημιουργήσουν την πεπλανημένη εντύπωση ότι έχει τραυματιστεί από τον φίλαθλο, ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο, με απώτερο σκοπό να στραφούν κατά του κύρους του αγώνα, όπως και έπραξαν. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, από τον τρόπο με τον οποίο προσποιείται τον τραυματία ο κ. Βεζυρίδης, αλλά και από το γεγονός ότι οι παράγοντες του ΟΦΗ αρνήθηκαν να επιτρέψουν να εξεταστεί ο ποδοσφαιριστής για δεύτερη από τον ιατρό του αγώνα κύριο Σιαράβα (και μάλιστα παρουσία και του παρατηρητή του αγώνα), γεγονός το αναφέρει ο κ. Σιαράβας στην υπεύθυνη δήλωσή του, που επίσης σας προσκομίζεται. 
Η πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενη την εισβολή του φιλάθλου, σκηνοθέτησε τον τραυματισμό του Βεζυρίδη. Ο ίδιος ο τερματοφύλακας προέβη μετά τη λήξη του αγώνα σε εντυπωσιακές και επιτηδευμένες δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι δήθεν κινδύνευσε ακόμη και η ζωή του!! Η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκίνησε μια προπαγάνδα εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με σκοπό την τιμωρία της δεύτερης, ακόμη και το μηδενισμό της. Ο όγκος των δημοσιευμάτων, τα οποία καταφέρθηκαν κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν τεράστιος, και συνεχώς ο κ. Βεζυρίδης και ορισμένοι αξιωματούχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ βομβάρδιζαν τα Μ.Μ.Ε. με αναληθείς δηλώσεις περί δήθεν τραυματισμού του πρώτου, προσπαθώντας να επηρεάσουν δραστικά για το περιστατικό, την άποψη όλων όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα. 
Ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε αποβάλει απευθείας με κόκκινη κάρτα τον κ. Βεζυρίδη, λόγω της βίαιης και επιθετικής συμπεριφοράς του απέναντι στο φίλαθλο, ο οποίος απερίσκεπτα μεν εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά ουδεμία πρόθεση είχε να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή και ουδέποτε το έπραξε, δεν εκδήλωσε τούτος επιθετική συμπεριφορά, διότι το μόνο που ήθελε φαίνεται ότι ήταν να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στο σορτσάκι του κ.Βεζυρίδη. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, όμως, επιδεικνύει βιαιότατη συμπεριφορά όταν ΧΤΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, άρα μη ευρισκόμενος σε άμυνα ούτε καν νομιζόμενη, η οποία θα έπρεπε να θεωρηθεί αναμφίβολα ως αντιαθλητική.
 Με το εν λόγω βίντεο καθίσταται αναμφίβολο, ότι θα έπρεπε να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του κ. Βεζυρίδη και κατά παντός υπευθύνου, και να κληθεί σε απολογία λόγω της δόλιας προσποιητής συμπεριφοράς του, διότι από τις δόλιες ενέργειες αυτού και των λοιπών μελών του ΟΦΗ διασύρθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά και το ποδόσφαιρο. 
Αν είχε υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή το καλοστημένο σχέδιο του κ. Βεζυρίδη και των ανθρώπων του ΟΦΗ, δεν θα είχε κληθεί καταρχήν σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το εν λόγω αδίκημα. Παραπεμφθήκαμε ως κατηγορούμενοι για πρόκληση εκτεταμένων επεισοδίων και ως υπότροποι βάσει ανυπόστατων, ανύπαρκτων και ψευδέστατων κατηγοριών. Η επέμβασή σας μετά την μελέτη του εν λόγω βίντεο είναι σημαντική για την υπεράσπισή μας, αλλά και για την εξάλειψη ομοίων περιστατικών μελλοντικά, όπου ομάδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο γήπεδο να χρησιμοποιούν δόλια μέσα και αθέμιτες μεθόδους για να κερδίσουν αγώνες «στα χαρτιά».
Η ήδη περιγραφείσα δόλια και αντιαθλητική συμπεριφορά του κ. Βεζυρίδη και της ΠΑΕ ΟΦΗ, είχε ως συνέπεια να επιβληθούν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE- LEAGUE 2, στην ομάδα μας δυσβάσταχτες πειθαρχικές ποινές, ήτοι χρηματική ποινή 105.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θεωρήθηκε υπότροπη προκλήσεως εκτεταμένων επεισοδίων εντός του αγωνιστικού χώρου. Η πραγματικότητα, την οποία εδέχθη η μειοψηφία, της οποίας την άποψη ενστερνιζόμαστε πλήρως, είναι ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η εισβολή του φιλάθλου και η εν γένει συμπεριφορά του, δεν πληροί τις προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ευρείας έκτασης επεισόδια, ούτε τα γεγονότα που συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να στοιχειοθετήσουν υπότροπη συμπεριφορά της ομάδας μας, το οποίο αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, τα έγγραφα και τα βίντεο, τα οποία προσκομίσαμε και η Επιτροπή δεν έλαβε υπόψιν της και εκτίμησε πλημμελώς.
ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 8 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων «το Φ.Α (φύλλο αγώνος) αποτελεί μέσο απόδειξης, τόσο για το κύρος του αγώνα, όσο και για τον πειθαρχικό έλεγχο. Επιτρέπεται ανταπόδειξη των λοιπών παρατηρήσεων του διαιτητή με βάση τα στοιχεία και μόνο που προκύπτουν από τις εκθέσεις εντεταλμένων, σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα, προσώπων (εκθέσεις παρατηρητών αγώνα, παρατηρητών διαιτησίας). Η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται αυτεπάγγελτα ή κατόπιν καταγγελίας αποκλειστικά και μόνον στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία». Το άρθρο 10 παρ.6 στοιχείο στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που αφορά στις ποινές των ποδοσφαιριστών αναφέρει ότι «Η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται αυτεπάγγελτα ή κατόπιν καταγγελίας αποκλειστικά και μόνον στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία».
ΕΠΕΙΔΗ το βίντεο που σας προσκομίζουμε αποτελεί αποδεικτικό μέσο και είναι επιβεβλημένη η επέμβασή σας, όταν συμβαίνουν παραβάσεις οι οποίες διέλαθαν της προσοχής του διαιτητή, κατά την ως άνω αναφερόμενη διάταξη του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. 
ΕΠΕΙΔΗ, κατ’ άρθρο 31 παρ. 1 στοιχείο iv, ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) είναι αρμόδιος να ασκεί δίωξη για παράβαση διατάξεων του Καταστατικού ή των κανονισμών της ΕΠΟ και να παραπέμπει στις αρμόδιες επιτροπές για πειθαρχικά αδικήματα, που δεν αναφέρονται σε φύλλο αγώνα και περιήλθαν στη γνώση του από στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες.
ΕΠΕΙΔΗ Σας προσκομίζεται το επίμαχο βίντεο, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα άπαντες τους ισχυρισμούς μας.
Επειδή σας προσκομίζονται τα έγγραφα δημοσιεύματα για τα περιστατικά.
ΕΠΕΙΔΗ άπαντα τα ανωτέρω είναι νόμιμα, βάσιμα και αληθή.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΟΠΩΣ

Ασκήσετε πειθαρχική δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Βεζυρίδη και κατά παντός άλλου υπευθύνου που εμπλέκεται όπως διαφαίνεται στην δόλια συμπεριφορά του αθλητή, η οποία αντίκειται στις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook