Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε και να σκότωσε με το φορτηγάκι του ένα κορίτσι δύο ετών, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε, στην πόλη Φοσάν της Κίνας κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ\’ αμελείας, όπως αναφέρει σήμερα, Δευτέρα, ο Τύπος.

Μετά το πρώτο όχημα πάνω από το παιδί που κείτονταν στο οδόστρωμα πέρασε και ένα ακόμη φορτηγό με αποτέλεσμα το δίχρονο κορίτσι να πεθάνει μία εβδομάδα αργότερα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Η μικρή Γιουέ Γιουέ, κόρη μεταναστών εργατών, χτυπήθηκε απο τα δύο οχήματα στις 13 Οκτωβρίου την ώρα που βρισκόταν μπροστά από το κατάστημα της οικογένειάς της σ\’ ένα στενό δρόμο.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και μπορεί κανείς να δει στο Ίντερνετ, δείχνουν στη συνέχεια τουλάχιστον 18 κατοίκους και οχήματα να περνούν δίπλα από το αιμόφυρτο παιδί χωρίς να σταματήσουν, μία είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα.

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού Χου Ζουν, 24 ετών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τρίων έως επτά ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία τρεις ημέρες μετά το συμβάν.

Η αστυνομία της πόλης Φοσάν δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση και κυρίως την τύχη του οδηγού του δεύτερου οχήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook