Υπεγράφη από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, η σύμβαση κατασκευής της νέας παιδικής χαράς, της ανάπλασης και ανάδειξης του μνημείου πεσόντων και της προσθήκης τουαλετών στην αυλή του πρώην δημοτικού σχολείου (που σήμερα εξυπηρετεί το ιατρείο, τον πολιτιστικό σύλλογο και το τοπικό συμβούλιο), στον οικισμό της Μονής.

Τα τρία αυτά έργα αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων του χωριού και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου είχε δεσμευτεί για την άμεση κατασκευή τους, με ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου. Το οικόπεδο που θα κατασκευαστεί η παιδική χαρά αποτελεί δωρεά της εκκλησίας προς το δήμο Μαλεβιζίου, πράξη για την οποία ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης εκφράζει και δημοσίως της ευχαριστίες του.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου επισκέφτηκε τις Γωνιές για να ενημερώσει τους κατοίκους για τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για την περιοχή, αλλά και για να επιθεωρήσει τα έργα που εκτελούνται στον οικισμό. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

· Τον κυκλικό κόμβο που θα κάνει εφικτή την πρόσβαση στο κέντρο του οικισμού

· Την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην είσοδο των Γωνιών (έργο το οποίο έχει ήδη κατοχυρωθεί σε ανάδοχο)

· Την αναπαλαίωση που γίνεται στο πρώην κοινοτικό κατάστημα και ιατρείο (ένα παλιό πανέμορφο κτήριο εντός του οικισμού) στο οποίο αντικαταστάθηκε η στέγη που έμπαζε νερά, αναπαλαιώθηκε και συντηρήθηκε ο σκελετός του και θα μπορεί πλέον να φιλοξενεί δράσεις.

Παράλληλα επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας, μια εκκλησία με θαυμάσιες, παλιές τοιχογραφίες, στον οποίο οι αρχαιολόγοι της ΚΓ’ Ε.Π.Κ.Α. πραγματοποιούν έργα συντήρησής του.