Πιο ευτυχισμένη από ποτέ και τρίτεκνη είναι από τις 17 Ιουνίου η Αλέκα Καμηλά αφού προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια Στογιάκοβιτς.

Η γυναίκα του πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μάβερικς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Μάξιμο είναι ο Βενιαμίν της φαμίλιας που ζει μόνιμα στη γειτονιά του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στη Νέα Ορλεάνη και η Αλέκα είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα.

Ο μεγάλος γιος, ο Αντρέι, είναι πλέον επτά ετών και η μονάκριβη κόρη τους, η Μίλα, πέντε. Η Αλέκα Καμηλά μιλώντας για τον ερχομό του μικρού, στην Espresso δήλωσε: «Κατ’ αρχάς, το ραντεβού με τον γιατρό για να γεννηθεί ο Μάξιμο έγινε βάσει του προγράμματος των τελικών του ΝΒΑ, όπου έπαιζε ο Πέτζα με τους Μάβερικς. Και βεβαίως, εκτός από την αγωνία για τη γέννηση του παιδιού, είχαμε όλοι και την αγωνία για να πάρει το πρωτάθλημα ο Πέτζα. Την ίδια εβδομάδα που ο Πέτζα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, έγινε και πατέρας για τρίτη φορά.

Δεν τον έχω δει πιο ευτυχισμένο. Βεβαίως, από τότε έχω και να κοιμηθώ (γέλια), γιατί με το μωρό είναι υποχρεωτικές οι αϋπνίες. Μετά, έπρεπε να περιμένουμε για να γίνει ο μικρός σαράντα ημερών, έτσι ώστε να μπούμε σε αεροπλάνο και να πάμε στη Χαλκιδική για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές».