Η INTERAMERICAN, παράλληλα με την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ασφαλιστική αγορά της Κρήτης όπου έχει αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα της φερεγγυότητας και των καινοτόμων ασφαλιστικών προτάσεων, επενδύει σε μια ιδιαίτερα ουσιαστική σχέση με τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο για την οδική ασφάλεια και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων που πλήττουν ιδιαίτερα την Κρήτη, καθώς και τις αιμοδοσίες στα Γραφεία Πωλήσεων Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου που απέφεραν 70 φιάλες αίματος, η εταιρεία έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της και για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πρόσφατα σε εκδήλωση του Γραφείου Ρεθύμνου της INTERAMERICAN που συντονίζει ο κ. Σαριδάκης, πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση γνωριμίας των ανθρώπων της εταιρείας με τοπικές οργανώσεις που έχουν αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο. Παρόντος του διευθυντή δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της INTERAMERICAN Γ. Ρούντου και στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής”, ο συντονιστής του Γραφείου Κ. Σαριδάκης και ο Σ. Λουραντάκης, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κρήτης, επέδωσαν στους εκπροσώπους του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων “Αγάπη” για Παιδιά και Ενηλίκους με Αναπηρία και του Συλλόγου για τα Αυτιστικά Άτομα Ν. Ρεθύμνου επιταγές οικονομικής υποστήριξης (στη φωτογραφία οι εκπρόσωποι των Συλλόγων με τους Γ. Ρούντο, Σ. Λουραντάκη και Κ. Σαριδάκη της INTERAMERICAN).

Εξάλλου, η INTERAMERICAN υποστήριξε χορηγικά και το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο περιοχικής αναισθησίας, θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, το οποίο διεξήχθη στις 13-16 Οκτωβρίου στην Ελούντα με θέμα την ποιοτική εκπαίδευση σε αυτό το ζήτημα. Η εταιρεία ως χορηγός, εκπροσωπήθηκε στο Συνέδριο από τον συντονιστή Εμμ. Παπαδημητράκη και συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook