Μετά την βαριά ήττα και τις «καμπάνες» που έπεσαν σε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές στον Εργοτέλη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυνταχθούν εν΄όψει των επόμενων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα.

Το δύσκολο πρόγραμμα για την κρητική ομάδα ολοκληρώθηκε με το ματς με τον Παναθηναϊκό και τώρα ακολουθεί μια τετράδα παιχνιδιών με πιο βατά πάντα θεωρητικά παιχνίδια στα οποία ο Εργοτέλης θα αναζητήσει την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή για να βελτιώσει αισθητά την δυσχερή βαθμολογική θέση που βρίσκεται με τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Πρώτος στόχος και εφικτός βάση του ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» είναι η κατάκτηση των έξι βαθμών στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς που ακολουθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.

Στη συνέχεια ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα , και το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και εκεί ένας καλός Εργοτέλης μπορεί να κάνει δύο νίκες.

Δεν παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιοβάνοβιτς

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν ρεπό την Δευτέρα και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί στις 11 όπου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook