Οι αλλεπάλληλες εισβολές διαρρηκτών στα σπίτια, τα καταστήματα, τους ναούς και τις δημόσιες εγκαταστάσεις, έχουν θορυβήσει τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο Κρήτης, που έχουν απογοητευθεί από την απουσία της Αστυνομίας και αποφασίζουν τώρα να αναλάβουν οι ίδιοι την περιφρούρηση των περιουσιών τους, με ολοήμερες και ολονύκτιες περιπολίες!

Η τελευταία ενέργεια των κακοποιών έγινε στον Συνεταιρισμό των Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Βραχόκηπος», από τον οποίο έκλεψαν τα καλώδια και τα ρολόγια του υδραγωγείου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στους πίνακες και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχαν διαρρήξει πολλά σπίτια καθώς και την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στον κεντρικό δρόμο του Κοκκίνη Χάνι ενώ είχαν ληστέψει ένα σούπερ μάρκετ στις Γούρνες!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δράστες παρακολουθούν τις κινήσεις των θυμάτων και, μόλις φύγουν για τις δουλειές τους, εισβάλλουν στα σπίτια και τα λεηλατούν ξεπερνώντας τα όποια ερασιτεχνικά ή μη εμπόδια που οι κάτοικοι βάζουν για να προστατευθούν όπως σκύλους σκύλους ή συναγερμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook