Την απόλυτη στήριξη τους στο πρόσωπο του Νίκου Καραγεωργίου εξέφρασαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εργοτέλη στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της Διεθνής Ένωσις.

Κύριο θέμα συζήτησης στο σημερινό συμβούλιο ήταν η κακή πορεία του Εργοτέλη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αυτό που τονίστηκε απ΄όλους ήταν το ότι θα πρέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα να αρχίζει να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση που τηρεί κατά γράμμα από την πλευρά της ότι έχει συμφωνηθεί.

Μετά από μια βαριά ήττα συνήθως στις ελληνικές ομάδες έχουμε αλλαγή προπονητή , αλλά στον Εργοτέλη τουλάχιστον προς το παρόν δεν τίθεται θέμα καθώς όπως επιβεβαιώθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Νίκος Καραγεωργίου τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και δεν τίθεται τουλάχιστον προς το παρόν θέμα αλλαγής προπονητή στην κρητική ομάδα.

Σε αντίθεση με τον Καραγεωργίου οι ποινές προς τους τρεις ποδοσφαιριστές που τιμωρήθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό παρέμειναν αφού ο Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε ότι είναι ανένδοτος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σωστή πειθαρχία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου η διοίκηση του Εργοτέλη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση : «Συγκλήθηκε και συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24/10/2011 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Προς συζήτηση τέθηκαν τρέχοντα θέματα, όπως και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Καθίσταται σαφές ότι η προσπάθεια όλων συνεχίζεται με γνώμονα το συμφέρον του Εργοτέλη και την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί εξ αρχής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook