Άστραψε και βρόντηξε χθες το πρωί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο ισχυρός άνδρας των Media, πραγματικά έχασε την ψυχραιμία του και με απίστευτα έντονο τρόπο, δεν δίστασε να  τοποθετηθεί δημοσίως σε σχέση με το Alter και τον Κώστα Γιαννίκο !

Αιτία γι ΄αυτό το ξέσπασμα του γνωστού δημοσιογράφου, ήταν κάποια πράγματα που διάβασε στον \”Κόσμο του Επενδυτή\” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα οποία και φρόντισε να διευκρινήσει πως δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και όπως καταλαβαίνετε; Ποιος είδε τον Νίκο Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε!

Τι ακριβώς δήλωσε ;

\”…Δεν πληρώνει στο Alter. Και δεν φθάνει που δεν πληρώνει αλλά ο Γιαννίκος στην εφημερίδα του τον \”Κόσμο του Επενδυτή\” γράφει και ανοησίες στην εφημερίδα του! Γράφει δηλαδή ότι ετοιμάζω το Real tv που θα γίνει στο Kontra. Και τα γράφει αυτά ανοήτως, όταν στο κανάλι που διευθύνει εργάζομαι δωρεάν λόγω των εργαζομένων και λόγω του συνεταίρου μου Ανδρέα Κουρή. Είναι κρίμα για το κανάλι γιατί δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να γίνει το Alter σημαντικό κανάλι στην ενημέρωση. Ο Γιαννίκος έριξε το κανάλι στα βράχια και κάνει εξυπνάδες. Πρόκειται για Real ανεγκέφαλους. Η αξιοπιστία του Γιαννίκου είναι πολύ μειωμένη…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook