Πηγές της Sun αναφέρουν ότι το ζευγάρι πέρασε το βράδυ στο δωμάτιο του Harry, ενώ ο πρίγκιπας ως πραγματικός τζέντλεμαν τη συνόδευσε στο αυτοκίνητο που την περίμενε έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά τα παθιασμένα φιλιά στο κλαμπ, το ζευγάρι βρέθηκε στο ξενοδοχείο του πρίγκιπα και έπειτα στο δωμάτιό του. Η 26χρονη σερβιτόρα Jessica Donaldson έφυγε από το δωμάτιο του πρίγκιπα στις 10.30 το πρωί ύστερα από ένα… καυτό βράδυ με τον Harry όπως εικάζουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τη Sun, πηγή τόνισε ότι «αν και στην παρέα του πρίγκιπα ήταν δυο ακόμη κοπέλες και τρεις τέσσερις νεαροί, ο Harry είχε μάτια μόνο για τη μελαχρινή κοπέλα. Οι δυο τους φιλιόνταν και κατέληξαν στο δωμάτιό του. Το πρωί τη συνόδευσε στο μπλε αυτοκίνητο που έφθασε για να την πάρει».

Ωστόσο, η Jes παραδέχτηκε ότι βγήκε ραντεβού με τον Harry, αλλά διέψευσε ότι πέρασε το βράδυ μαζί του: «Ο Harry είναι ένας πραγματικά γοητευτικός πρίγκιπας. Κολακεύτηκα ιδιαίτερα που μου έδωσε προσοχή αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό», υπογράμμισε η κοπέλα θέλοντας να διασώσει τη σχέση με τον φίλο της. Ο Harry έπεσε από τα σύννεφα, καθώς δεν γνώριζε ότι η κοπέλα είχε σύντροφο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook