Η Γκιουλ Καρατσομπάν γευμάτιζε με συναδέλφους της όταν χτύπησε ο καταστροφικός σεισμός στην ανατολική Τουρκία. Αμέσως άρχισαν οι τοίχοι να γκρεμίζονται και να πέφτουν επάνω  σε όσους βρίσκονταν στο εαστιατόριο. Τσιμέντο και τούβλα καταπλάκωσαν όσους βρίσκονταν μέσα, μαζί και την άτχυη δασκάλα.

Ο υποσμηναγός Ονούρ Εριασάρ στο άκουσμα της είδησης του σεισμού ένιωσε ότι η αγαπημένη του κινδυνεύει και έσπευσε να την βρει. Δεν ήξερε που ή σε ποια κατάσταση αλλά ήξερε ότι πρέπει να είναι εκεί.

Έφυγε από τη βάση του στη Βαν με προορισμό την πόλη Έρτζις, περίπου 100 χιλιόμετρα μακρύτερα, έχοντας σκοπό να βρει την Γκιουλ. Μιλώντας με φίλους της έμαθε σε ποιο εστιατόριο είχε πάει και άρχισε αμέσως να την αναζητά.

\"\"

Παρά το σκοτάδι και το γεγονός ότι το κτίριο είχε μετατραπεί σε ερείπια κατάφερε να το εντοπίσει. Άκουσε τις φωνές των εγκλωβισμένων και έπεισε ένα από τα συνεργεία των διασωστών να ξεκινήσει την αναζήτηση επιζώντων.

Χθες το μεσημέρι η επιμονή του επιβραβεύτηκε καθώς η γυναίκα της ζωής του ανασύρθηκε ζωντανή. Η  25χρονη δασκάλα ανασύρθηκε μαζί με άλλους δύο συνάδελφούς της.

Οι διασώστες διαβεβαίωσαν τον απελπισμένο αρραβωνιαστικό της ότι θα γίνει καλά. \”Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει, δεν με νοιάζει τίποτ\’ άλλο\”, είπε ο υποσμηναγός.

(newsit)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook