Τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων σημειώθηκαν τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης κατασχεμένων οχημάτων, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Περίπου μια ώρα αργότερα, στην οδό Σμύρνης 9 Αθήνα, ξέσπασε φωτιά σε απορρίμματα, η οποία επεκτάθηκε σε αυτοκίνητο, σε μοτοποδήλατο και σε ένα άδειο κατάστημα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το δίκυκλο, ενώ έσπασε η τζαμαρία του καταστήματος και υπέστη φθορές στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο.

Επίσης, στις 4:31 τα ξημερώματα εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές στου Ζωγράφου και στο Ψυχικό. Η πρώτη ξέσπασε σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 72 και επεκτάθηκε σε μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο τμήμα.

Στη δεύτερη περίπτωση, περίελουσαν με εύφλεκτο υγρό το σταθμευμένο Ι.Χ. και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Στο σημείο βρέθηκαν δύο πλαστικά μπιτόνια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό και ένα καμένο καπνογόνο.

Για όλα τα περιστατικ, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook