Πάνω στον ύπνο του βρήκε τραγικό θάνατο ένας άτυχος άνδρας, που είχε βρει κατάλυμα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Άργος… Η σαθρή οροφή δεν άντεξε τις βροχές των προηγούμενων ημερών και κατέρρευσε πάνω του την ώρα που κοιμόταν ανυποψίαστος!

Δυο συγγενείς του άτυχου 60χρονου που καταγόταν από την Αγία Ελένη Τροιζηνίας, είχαν ανησυχήσει επειδή δεν μπορούσαν να τον βρουν και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία πριν από μια εβδομάδα. Όμως, παρά τις έρευνες, δεν βρέθηκαν τα ίχνη του ως την στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι πήγαν στην τρώγλη όπου ζούσε ο 60χρονος και βρήκαν την στέγη γκρεμισμένη.

Η έντονη δυσοσμία, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, τους έκανε να υποπτευθούν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απομάκρυναν τα μπάζα και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

*** Οι συγχωριανοί του έσωσαν έναν άλλον 60χρονο που είχε πάει για να κάνει αγροτικές εργασίες στην περιοχή Θαρούνια του Αλιβερίου αλλά, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε σε ένα χαντάκι 20 μέτρων! Ο άτυχος αγρότης απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Αλιβερίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook