Η ηρεμία που πρέπει να επέλθει σε όλους του τομείς είναι το ζητούμενο πλέον στον Εργοτέλη όπου επιχειρείτε μια ανασύνταξη όλων των δυνάμεων για να μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται άλλωστε και η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η Λέσχη Φίλων «Daltons» του Εργοτέλη μέσω της οποίας ζητάει να ξεχαστούν οι κακές εμφανίσεις και να υπάρξει συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Daltons» αναφέρει :

«Στο ποδόσφαιρο όσο και να θέλεις πάντα να κερδίζεις αυτό είναι ακατόρθωτο. Όσο και να πόνεσε η ήττα της περασμένης εβδομάδας και όσο και αν η απόδοση της ομάδας προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό, το γεγονός είναι ένα… είναι παρελθόν.
Έφτασε η ώρα να σταματήσει η μουρμούρα και να συσπειρωθούμε όλοι, καταθέτοντας ψυχή ώστε να επιβληθούμε του αντιπάλου σε όλα τα μέτωπα.
Τασσόμαστε στο πλευρό της ομάδας αλλά ταυτόχρονα παραμένουμε ξάγρυπνοι και παρακολουθούμε από κοντά τα τεκταινόμενα. Η νίκη είναι μονόδρομος, και ο κόσμος καλείτε να παρουσιαστεί αντάξιος των περιστάσεων και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές μας για να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο. Είναι σημαντικό να αντιληφτούν ορισμένοι τον ορισμό και τον ρόλο της έδρας και να τον εφαρμόσουν κατά γράμμα.
Ο καθένας στο πόστο του λοιπόν, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με την τρέλα. να σπρώξουμε ξανά τον Εργοτέλη μας, πίσω στις επιτυχίες, σηματοδοτώντας έτσι την αντεπίθεση για την επίτευξη του στόχου.
Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο… Την Κυριακή ξεκινά η αντεπίθεση, την Κυριακή κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βγούμε κερδισμένοι!»

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, με πρωινή προπόνηση που έγινε την Τρίτη, ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το μεγαλύτερό της μέρος ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο.

Από την Τετάρτη και την προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα υπάρχει και τακτική, αλλά και ανάλυση του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο παρακολούθησε άνθρωπος του προπονητικού επιτελείου στην ισόπαλη αναμέτρησή του με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook