Κυρίως συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός, με λίγες ασθενείς βροχές στην ανατολική και νότια χώρα. Οι βορειοανατολικοί άνεμοι επιμένουν στο Αιγαίο στα 6-7 μποφόρ και τοπικά τα 8. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα ανατολικά.

Συγκεκριμένα στην Αττική ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με πιθανότητα μερικών ασθενών βροχών. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ισχυροί και τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις από το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4-5 και ανατολικά στα 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο οι πρωϊνές νεφώσεις θα πυκνώσουν το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι χαμηλότερη κατά 2-3 βαθμούς. Στο νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα φθάσουν τα 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια, ο καιρός χαρακτηρίζεται από νεφώσεις στα νότια, ενώ στα βόρεια υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-20 βαθμούς Κελσίου. Συννεφιασμένες οι Κυκλάδες και η Κρήτη, με πιθανότητα σύντομων βροχών μικρής έντασης στα βόρεια.

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι γενικά καλός ο καιρός, αλλά τα μποφόρ τοπικά θα αγγίξουν τα 8.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σήμερα, ενημερωθείτε από τα κατά τόπους λιμεναρχεία για τα δρομολόγια και τσεκάρετε τον καιρό στις θάλασσες στο deltiokairou.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook